Jul & annat

WARNING:  Inlägget om julen kan vara "slightly" deppigt men jag ska göra mitt bästa för att försöka se till att mina inlägg ska bli lite gladare.

Jul:  Den här julen har inte hafft någon effect på mig.. Alla har blivit glada och spralliga över att det är jul, jullov, gran och presenter dom kommer att få. Jag själv vet inte vad jag har att se fram imot... Vi har ingen gran, inga dekorationer, det finns ingen snö, förmodligen kommer jag inte få några presenter och desutom saknas det en hund från mitt liv. Det bara verkar som att inget den här julen är bra. Inte än iallafall..Hoppas på att det blir bättre kan man ju alltid göra. Jag ska iallafall köpa presenter till min syster och mina närmaste kompisar, men ännu ett problem.. pengar. Lite ont om det just nu, men jag får ta och försöka hitta på nått. Jag själv har bara kommit på fyra saker jag skulle vilja ha.. inte så mycket och dom är alla billiga.. Nja och så finns det ju ett par skor också.. och dom är ju aldrig billiga presis, men jaja.
(Era presenter kan vara en smula försenade en liten varning bara =P)

Almänt:  Den här helgen så stack mina föräldrar till Kalmar där min Farmor bor, för att se hur hon mår. Hon har cancer och är tillbaks i sjukhuset igen, men det är nog inte SÅ illa eftersom mina föreldrar inte bad mig och min syster komma ner efter dom. Så jag har varit ensam hela helgen med min syster, ioch försig så har jag inte sett så mycket av henne som vanligt eftersom hon sover bort halva dagen och jag hittar på nått. Men jaja man kan ju inte alltid vara så mycket med varandra, det tar bara så mycket tid innan man tröttnar på sällskapet. Men vi hade det ganska trevligt ialla fall. Inte så mycket som händer i mitt liv just nu så det är därför jag inte har så mycket att skriva om. (uppenbarligen) :P

Youtube spaning:   En låt som jag råkade hitta på youtube när jag bara tittade runt lite, är:  Demi lovato - Don't forget. Väldigt bra faktiskt, jag blev förvånad eftersom hon som sjunger först såg ut lite som en till Miley cyrus, med sin överglada pop musik som ovilligt fastnar i huvet på en, men sen kan man se mer likhet mellan Demi Lovato och Hayley Williams (Paramore) och deras musik. Det är en långsam låt men den är väldigt uttrycksfylld. Och hon har också väldigt snyggt hår =P. Dom som känner mig personligen och gillar min musik kommer nog att tycka om den här låten med. (Patti check it out ;P)

Veckans hit:  Alla vet ju vem Britney spears är. Hennes musik har följt oss väldigt länge, även om det var bra eller dåligt. Men på senatse tiden har hennes låtar blivit bättre, som peice of me, Break the ice, och Womanizer och nu även hennes hit Circus som så lätt fastnar i huvet och är bra att dansa till. Circus är den låten som många har väntat förventansfullt på att videon skulle komma ut. I Gallerian (vid NK) Så hade dom anställt cirkus menniskor som stod där medans hennes låt spelade i bakgrunden. Ztv har hennes låt som Veckans hitlåt som dom spelar en gång i timmen, om det är bra eller inte får ni avgöra.

Film:  Om man frågar någon på gatan (ålder 12-18) vilken film dom tycker bäst om just nu, skulle nog dom flesta säga Twilight, Filmen om den otroligt snygga vampyren Edward cullen och den nyfikna Bella och om hur deras förbjudna oförnekliga kärlek. Den här filmen är OTROLIGT bra, men jag kan inte säga att det är den bästa jag har sett någonsin (ledsen ellen =P). Men låten som Paramore gorde till filmen Decode är en av de bästa låtarna jag har hört. Men Jag rekomenderar filmen för alla även om man inte har läst boken/böckerna.

Bullar:  Bara för att jag gillar bullar =P men Ja.. En vanilj bulle skulle ju sitta fin fint just nu.. eller en lussekatt men jaja får väll springa och köpa en jäkla bulle då.. =P

allt är fel..

Den här senaste veckan har bara varit problem. Jag står inte ut längre.. Jag vet inte vad jag ska göra. Det är så mycket jag måste tänka över. Ibland vill jag bara stänga ute allt, mina kompisar, min familj, allt. Bara vara ensam i mitt rum med music på och bara tänka.. men det går så klart inte. Min familj värkar orolig om hur det går i skolan, och värkar tro att jag är någon slags slampa. Dom är arga hela tiden och verkar inte förstå att dom inte helt plötsligt kan börja bry sig så mycket. Dom har nämligen varit uptagna med att hjälpa min syster så att hon ska klara sig, att jag blivit tvungen att försöka ta hand om skolan etc helt själv. Allt värkar bara gå fel, jag kan ju fan inte göra nått rätt. Jag vill bara göra så att allt flörsvinner... men det går ju inte... Jag har så mycket att tänka på just nu att jag inte äns vet vad jag ska skriva längre... så jag tar och slutar här.


Iggy <3

Idag så gorde min familj och jag ett av det svåraste man någonsin kan göra. Vi blev tvugna att avliva våran äldsta hund. För dom som inte har djur, kan säkert inte helt förstå hur mycket ett husdjur kan beryda för någon. Men den här hunden var så klok, så smart, han förstod alltid vad som hände, och visste om han behövde skydda en eller inte. I de tio åren som vi hade honnom var det alltid så att han först och främst lyssnade på min pappa, sen mig, sen min mamma och sist min syster. Så man kan säga att han var min och min pappas hund. Det var också därför det var han som tog det värst.. det var han som höll om och kramade hunden tills hans sista andetag. Han kände hur hjärtat slutade slå, medans hans kropp fortfarande var var. Alla i familjen klappade om hunden och grät när han var borta. Jag kände/känner mig så skyldig eftersom jag inte kunde ta i honnom.. jag bara grät. Jag kunde bara inte, han låg ju bara där, fanns inte mer. Helt stilla, helt oberörd. Jag var så klart helt förkrossad, grät hur mycket som helst medans jag såg sprutans innehåll försvinna in i min älskade hund. Men sen efter ett litet tag, så kände jag ett underligt lugn gå igenom min kropp. Som om jag kände att han var borta nu, han var inte längre i smärta. Så hur ledsen jag än är, och hur mycket jag än saknar honnom, så vet jag att han mår så mycket bättre nu än han skulle ha gort om han fortfarande hadde varit i liv. Så till min älskade hund som jag ALDRIG kommer att glömma, som alltid kommer finnas i mitt hjärta, ska vi försöka minnas den lilla feta valpen som snubblade på sine egna förstora fötter. Som Snodde mobilerna, tuggade sönder dom och som tuggade sönder skor och mattor. Som alltid var glad och lekfull men ändå beskyddande. Den mest perfecta hunden som någonsin har funnits. Världens bästa Rottwieler.
Iggy <3 <3 <3 <3 


Fan också.

Jaha, såklart  att när saker går smidigt kommer den där veckan som bara e dålig. Den veckan var den här veckan för mig... Min dator med alla mina bilder och musik (jag har fan så många bilder och låtar) krashade pga batteriet. Det är någon slags glapp i batteri sladden eller något. Jag håller också på att få underkänt på vissa ämnen i skolan, jag har varit sjuk. Inget går bra den här veckan. Det har så klart inte bara varit dåliga saker som har hänt men dom överglänser ju det som va bra. Imorgon så har jag bara ämnen som jag inte tycker om. Jag har bild som jag brukade vara bra på och tyckte om men pga läraren sp har mitt intresse bara stupat. Sen efteråt så ska jag och några stycken dra och åka skridskor och sen ska jag och min kompis Tipaow ;) färga håret. Förhopningsvis blir det inte gult eller så, om det blir det får jag väll färga om det mörkt igen. Jaja hoppas hoppas. 
Fan asså Tipaow!  om det här inte går bra XP
Då ska jag Fan TOFFLA dig! :P (xxx)


RSS 2.0