And this is the result..

This is what happens when im too bored for my own good.. :P


http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0810301832101802&a=1&


enjoy.

MUF???????

Så ännu en dag har gått och snart är den här veckan passé. Och idag så träffade jag min kompis Ellen och vi gick runt lite, i det härliga regninga höst vädret :P, vi var i Gallerian när vi blev stoppade av två personer som började prata om MUF och om hur vi borde gå med i det. Tyvärr så Värvades Ellen utan att igenligen vilja, men vad gör man när dom är så påflugna, tack och lov att efter att ha sagt "nej tack" fem gånger lät dom mig vara, men stackars Ellen som blev deras main target, kunde inte säga nej, (may you rest in peace).  Vi skyndade oss sedan där ifrån så fort vi kunde. Men för er som är intreserade av MUF så skulle det vara någon slags fest vid Karlaplan ikväll.


Höst

Höst deprision drabbar många så här på hösten, när det flir mörkt runt fyra/fem på eftermiddagen. Själv tycker jag det är mysigt, och det får en att tänka lite mer på livet på något sätt. Löven som ligger runtom en, med deras klara och varma färger ger en mer av ett lungnande intryck. Hösten kanske inte är den gladaste perioden i året men man kan lungt påstå att den framkallar många känslor hos dom flesta, det må vara glada känslor eller sorgsna men dom finns iallafall där. Ingen kan undgå att känna någonting extra under hösten, det bara händer, bara finns där. För mig så är hösten den lungnaste, mest fridfulla tiden av året. Det är något med löven som ömringar en. Om man är intreserad av fotografi (som jag) är hösten noglite bättre än för andra, den är mer artistisk och på något sätt roande. Allt man behöver göra är att ta med sig sin kamera och välja och vraka mellan alla möjligheter som finns i alla parker, gator, trädgårdar etc. Så till alla som har detta intresse ta vara på hösten och gå ut och ta så många bilder du kan medans det fortfarande finns några få löv kvar på träden och marken. Ta med några kompisar som kan posera åt dig för att göra det hela lite roligare. Men kom ihåg att hösten inte behöver vara så deprimerande och tråkigt som du trott. Ni kan alltid försöka komma i kontakt  med era innre barn, kasta löven i luften, spring omkring, men bli inte med dragen i höstens deprision.


Hur gör man?

Efter en ganska så kort dag (eftersom jag vaknade runt två på dagen pga den sena kvällen) så sitter man vid sin dator igen. Oh joy. Men jaja, nu sitter jag här ialla fall och funderar hur jag kan ända uplägget på denna blogg. kanske fixa någon snygg bakgrund eller så. Men tyvärr har jag ingen aning om hur man gör och får ta och vänta tills någon som är tekniskt begåvad förklarar vad jag ska göra. Tills dess får jag väll bara sitt ahär och fundera tills min lilla hjärna inte fungerar lika bra längre :P. Att ha en blogg är ju inte igentligen så svårt men vad ska man igentligen skriva? och hur fan sätter man in sina bilder? XP  Jag kommer nog på detta någon gång.. men inte än på ett tag, jag tror mitt "lack of intelligence" beror på mitt "lack of sleep" så jag hoppas att jag snart kommer att få tillräkligt med sömn för att förstå vad som behöver göras.


The power that is the best friend

Ellen är min bästa vän, oxh därför har hon rätt till att dra med mig på saker jag hälst inte skulle vilja gå med på :P. Därför har hon betämt sig för att dra med mig för att se 'High school musical 3'. men detta betyder också att jag därmed har all rätt att dra med henne på någonting som hon inte är så inne på att göra/se :D så watch out Ellen, im comming for you! XP.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0